Jedyny w swoim rodzaju jesienny bukiet

Zachwyciły nas te jesienne bukiety, które tworzy Karolina Samala, założycielka kwiaciarni Valgoma puokštė. A wam jak się podobają?

Nie znamy kobiety, która nie lubi otrzymywać kwiatów. Najlepiej oczywiście od mężczyzny, bez okazji i wtedy, kiedy się ich w ogóle nie spodziewamy. Wówczas robią na nas największe wrażenie. Wtedy nie ma znaczenia, co to za kwiaty: tulipany, róże, piwonie. Jednak największą ich wadą jest termin. Po kilku dniach trzeba je wyrzucić. Jest na to sposób!

Karolina Samala, założycielka kwiaciarni Valgoma puokštė stworzyła bukiety jadalne - z warzyw i owoców. Swój bukiet możesz zamówić na stronie lub zadzwonić. Masz do wyboru: avocado, cytrynę, rzodkiew, pitaja, kwiat karczochu, winogrona, śliwki, czosnek i rozmaryn, kapusta, marchew, jarmuż, chili, liście mięty, czosnek, kiwi, imbir, bakłażan, figi, czy nawet ananas, limonki, grejpfrut oraz szałwię. Wszystkie elementy są jadalne, a bukiet waży 2-3 kg i jego skomponowanie zajmuje 1-2 godziny.

Pomysł pozytywnie nas zaskoczył, a jego praktyczne zalety nas zachwycają. Czy nie warto zainwestować w wiązankę, która długo postoi a na końcu posłuży nam w gotowaniu?

Tematy:

Nieprawidłowy email