Komentarze (25)

Napisz komentarz
~frantiśka : u nas nadużywa się trzech słów: kultowy, epicki i ekskluzywny (jeżeli chodzi o wywiad). Wszystkie te wyrazy z reguły używane są błędnie.
14 lip 13 10:20 | ocena: 100%
Liczba głosów:10
100%
0%
| odpowiedzi: 1
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~Divan : no właśnie, przesada, przesada, jeszcze raz przesada, dobry sernik i tyle, a jeśli chodzi o te zdjęcia, to mogliście upiec ładniejszy egzemplarz do "sesji" ten wygląda mocno przeciętnie, lekko przypalony, zapadnięty, heh, ale może to i lepiej bo więcej osób będzie zadowolona ze swojego dzieła ;)
14 lip 13 18:56
Liczba głosów:0
0%
0%
| odpowiedzi: 1
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~Anka : Prosty i dobry sernik z udziałem mięty, agrestu bez pieczenia zapraszam na http://maniasmakowania.pl
14 lip 13 08:09 | ocena: 62%
Liczba głosów:13
38%
62%
| odpowiedzi: 3
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~Magda : Właśnie upiekłam. Bez termoobiegu, na środkowej półce. Piekł się 70 minut. Pycha. Ale jak dla mnie polewa za słodka. Zamienię na kakaową robioną z gorzkiego kakao następnym razem.
14 lip 13 16:45 | ocena: 100%
Liczba głosów:2
100%
0%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~sienieczepiam. do ~Divan: Każdy pieczony sernik ma boki wyższe od środka. Wcale nie wygląda na zbyt przypieczony. Jak jedzenie wygląda zbyt równo, trąci sztucznością. Jest ok. Nie ma się czego czepiać.
14 lip 13 19:17
Liczba głosów:0
0%
0%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~Gosia48 do ~Inga: Inga,ja chce dzisiaj tez upiec ten sernik.Prosz Cię,powiedz zcy pieczesz sernik z temoobigiem i na jakim poziomie.Bardzoi dziękuje i życze miłego dnia
14 lip 13 12:21 | ocena: 50%
Liczba głosów:2
50%
50%
| odpowiedzi: 1
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~k. : Oj pamiętam ten odcinek, gdy jedli sernik z podłogi...chyba trzeba będzie skusić się kiedyś na jego upieczenie:) Zapraszam na http://upieczeni.blog.pl
14 lip 13 17:50 | ocena: 100%
Liczba głosów:1
0%
100%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~Luk : Dobry sernik to jest na kwetiismaku.pl...Na spodzie brownie, z mascarpone, malinami...o Mamo...
14 lip 13 17:24 | ocena: 67%
Liczba głosów:3
67%
33%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~Zosia : no nie wiem....... , mąkę zamieniłabym na ziemniaczaną lub budyń śmietankowy lub cytrynowy.
14 lip 13 12:15 | ocena: 50%
Liczba głosów:2
50%
50%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~helenka do ~Gosia48: tez nigdy nie wiem czy piecze się z termoobiegiem, grzałka góra -dol, czy tylko dół
14 lip 13 14:58 | ocena: 100%
Liczba głosów:1
100%
0%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~ghyjkl do Mania Smakowania: czy pod każdym przepisem musicie wciskać linki do swoich blogów spamerzy?
14 lip 13 18:28
Liczba głosów:0
0%
0%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~ugh do ~frantiśka: Mogłabym wymienić jeszcze kilka innych, też irytująco często używanych.
14 lip 13 16:51 | ocena: 100%
Liczba głosów:2
100%
0%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~Ala : Oryginalny nowojorski sernik robi się z Philadephia cream cheese.
14 lip 13 11:57 | ocena: 100%
Liczba głosów:4
100%
0%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~jj : A jak nie mam sera we wiaderku, to może być w wiaderku???
14 lip 13 14:25 | ocena: 60%
Liczba głosów:5
60%
40%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~frodo : Wiaderka nie wyrzucac. Moze sie przydac w gospodarstwie.
14 lip 13 15:15 | ocena: 75%
Liczba głosów:4
75%
25%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~gosia48 : Magdusiu,bardzo dziękuje za odpowiedź.Pozdrawiam
14 lip 13 21:38
Liczba głosów:0
0%
0%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
Mania Smakowania do ~Jaśko krytykant: Mało konstruktywna krytyka Janie
14 lip 13 18:04 | ocena: 100%
Liczba głosów:1
0%
100%
| odpowiedzi: 1
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~Teśka : ser"we wiaderku" nic dodać nic ująć.
14 lip 13 13:07 | ocena: 100%
Liczba głosów:3
100%
0%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~A : Pyszny.
14 lip 13 08:45 | ocena: 50%
Liczba głosów:2
50%
50%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~Jaśko krytykant do ~Anka: SPAM
14 lip 13 16:43 | ocena: 100%
Liczba głosów:2
100%
0%
| odpowiedzi: 2
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~lumi : .... czy polewę polać , gdy sernik jest jeszcze ciepły , czy poczekać aż ostygnie !!!
14 lip 13 13:59
Liczba głosów:0
0%
0%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~Antystachurska do tss: Babo niemiła,powtarzam do znudzenia-słodycze mają być słodkie,taka ich natura,zresztą zgodna z nazwą!!Może i ktoś ( w co wątpię )ma ochotę na Twoje gnioty,ale na pewno nie ten,kto uwielbia słodycze!KOCHAM CUKIER!!!!!MNIAM,MNIAM,MNIAM!!!!!Nie straszyć!Jak coś mniej zdrowe,można zjeść mniej,ale to ma być SMACZNE!!!!
14 lip 13 12:54 | ocena: 100%
Liczba głosów:5
100%
0%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
tss : Bardzo dużo cukru - http://www.stachurska.eu , polecam delikatny - http://www.stachurska.eu .
14 lip 13 10:53 | ocena: 100%
Liczba głosów:5
0%
100%
| odpowiedzi: 1
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~Inga : Ja się natknęłam na fajny prosty przepis na herbatnikach. Dzieciaki zjadły piorunem i musiałam robić drugi... cała sobota była stracona bo sernik za sernikiem robiłam. Następnym razem zrobię w większej formie, już jestem mądrzejsza. http://www.alemeksyk.eu
14 lip 13 09:26 | ocena: 71%
Liczba głosów:7
29%
71%
| odpowiedzi: 2
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
~Kasia : http://nigra-w-kuchni.blogspot.com zróbcie ten, polecam
14 lip 13 09:12 | ocena: 83%
Liczba głosów:6
17%
83%
odpowiedz oceń: -1 +1
Link do tego komentarza:
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu.
Onet.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Nieprawidłowy email